fbpx

Дермални филъри

Дермални филъри

Дермалните филъри са идеален метод за възстановяване на изтънената мастна тъкан по ръцете. Запълването на хлътналите участъци под кожата е прекрасно и мигновено решение на проблема с костеливитe, стареещи ръце със силно изразени вени на повърхността.

Какво е всъщност дермален филър?

Дермалният филър се състои от хиалуронова киселина – естествено вещество, произведено в тялото, което задържа водното съдържание в тъканите и не позволява изпаряването му. Кожата остава хидратирана и свежа. С напредване на годините производството на колаген намалява. Стимулирането му, чрез инжектиране на дермални филъри, запазва ефекта по-дълго. Естественото стимулиране на производството на колаген в кожата намалява възможността за поява на бръчки.

Как действа?

Дермалните филъри стимулират колагена с инжектиране на хиалуронова киселина в кожата, като по този начин запълват изгубения обем и бръчките. Филърите са идеалната процедура за възвръщане на обема на бузите и устните.

В клиниката прилагаме допълване на изгубения обем, а не добавяне на допълнителен обем, който е основна причина за страховете на дамите да не изглеждат ‘’направени’’. Ще напуснете клиникатa подмладени, а не изкуствено разкрасени.

Използваме Restylane® и Juvaderm® – два от водещите дермални филъра на пазара. Тези дермални филъри се понасят добре от организма.

Вашата процедура с дермален филър се прилага само от дерматолог, чрез най-новите, минимално инвазивни техники.

Лечението е насочено към осем области на лицето, склонни да показват първите признаци на стареене.Процедурата гарантира на пациентите свеж завършек на повдигнат, дефиниран контур на лицето.