fbpx

LASER LİPO PLUS

Процедурата LASER LİPO PLUS използва модерна технология с двойна дължина на вълните на лазерната енергия, с която се постига изгаряне на клетъчните мембрани на подкожната мазнина, специално предназначен за лесно и контролирано стопяване на подкожната мазнина в големи зони – с по-малко време за следоперативен престой, значително по-малко синини за сметка на забележителни резултати!
Технология, специално разработена за пациенти, които целят да постигнат желан, дългосрочен и безрисков резултат за оформяне на брадичка, шия, гърди, гръб, корем, седалище едновременно със значитело стягане на кожата в тази част на тялото.

Класическа лазерна процедура по изгаряне на мазнини

Класичеката процедура, изпълнявана с лазер, е недостатъчна от гледна точка на стягането на кожата след операцията. За разлика от селективното изгаряне на мастната тъкан в иновативния метод, класическата операция поврежда допълнително тъканите като удължава възстановителния процес и причинява допълнителни наранявания. Следоперативния процес налага продължително използване на медицински колан и не предотвратява загубата на еластичност и отпускане на кожата.

За разлика от традиционната липосукция LASER LİPO PLUS е ефективен уред за отстраняване на мазнини, а не просто разкъсване на тъканната структура на мастните клетки, което е и причина за наравянване на тъканите и значително дълъг възстановителен процес. LASER LİPO PLUS намалява травмите на засегнатите зони по тялото, като в същото време позволява премахването на големи количества мастна тъкан. Допълнителната лазерна вълна спомага за вторичния ефект на следоперативно стягане на кожата чрез затопляне на третираните зони. Резултатът 2 в 1 е ефектът на стегната и гладка кожа, без излишно травмиране на тъканите и без допълнителни процедури.

Оформяне и стягане

Колагенът и еластинът са от съществено значение при борбата с излишните килограми, тъй като те предотвратяват отпускането на кожата и подхранват клетките. Намаляването на количеството колаген и еластин е една от основните причини за отпускане на кожата с времето.Именно поради тази причина анти – ейдж терапиите целят повишаването на производството на колаген.

За разлика от селективното изгаряне на мастната тъкан в иновативния метод, класическата операция поврежда допълнително тъканите като удължава възстановителния процес и причинява допълнителни наранявания. Следоперативният процес налага продължително използване на медицински колан и не предотвратява загубата на еластичност и отпускане на кожата.

Допълнителната лазерна вълна спомага за вторичния ефект на следоперативно стягане на кожата, чрез стимулиране образуването на колаген и еластин. Резултатът 2 в 1 е ефектът на стегната и гладка кожа без излишно травмиране на тъканите и без допълнителни процедури.

Процедурата използва модерна технология на двойна дължина на вълните на лазерната енергия, с която се постига изгаряне на клетъчните мембрани на подкожната мазнина. Лесното и контролирано изгаряне в големи зони спомага за по – краткото време за следоперативен престой, по – малко синини за сметка на забележителни резултати.