fbpx

Липосукция в Истанбул

Ние сме ексклузивен представител на Amerikan Estetik – една от най-добрите клиники за естетични процедури в Истанбул.

Липосукция в Истанбул

Липосукцията е безопасна и надеждна техника за оперативно отстраняване на нежеланата мастна тъкан и целулит, предимно в областта на корема,бедрата, седалището и коленете. Обучени в тази техника хирурзи са в състояние да изваят идеалните пропорции на тялото с липосукция. Тази процедура се извършва с класическия метод с аспирация на мастната тъкан чрез канюли или иновативната техника на лазерно изгаряне. Липосукцията допринася за оформянето на тялото на пациентите, особено в областите, устойчиви на диети и упражнения.

Планирайте Безплатна Консултация и разберете повече за процедурата, лекарския екип и всички изисквания от нашите представители в България

Телефон: +359879555551

WhatsApp: +359879555551

Email: info@vipesthetica.com

 

По време на операцията

Липосукцията се извършва под локална или обща анестезия. Продължителността й се определя от количеството мастна тъкан, техниката на хирурга и големината на третираната зона. Милиметрични разрези в предвидените зони позволяват на хирурга да инжектира физиологичен разтвор и лидокаин, за да се ограничи загубата на кръв. Оперативната канюла минава през разрезите и нарушава цялостта на мастните клетки, правейки ги достъпни за изсмукване в последствие. Количеството мастна тъкан, годно да бъде отстранено, е лимитирано. То ще бъде определено от пластичния хирург.

Възстановителен процес

В следоперативния процес е важно пациентът да става и да се придвижва на близки разстояния няколко пъти на ден, за да се ускори процеса на възстановяване, както и да се предотврати образуването на кръвни съсиреци в краката. След операцията пациентите изпитват минимален дискомфорт и чувство на схванатост. Подуването и кървенето не е често срещано. При нужда, лекуващият лекар предписва болкоуспокояващи или антибиотици за предотвратяване на евентуална инфекция. Пациентите носят медицински пристягащ колан или корсет. Тези дрехи поддържат кожата, контролират подуването и спомагат за стягането на кожата.

Резултатът е дълготраен и устойчив!

Липосукцията е надеждна техника за оперативно отстраняване на нежеланата мастна тъкан и целулит, предимно в областта на корема,бедрата, седалището и коленете. Обучени в тази техника хирурзи са в състояние да изваят идеалните пропорции на тялото с липосукция. Тази процедура се извършва с класическия метод с аспирация на мастната тъкан чрез канюли или иновативната техника на лазерно изгаряне. Липосукцията допринася за оформянето на тялото на пациентите, особено в областите, устойчиви на диети и упражнения.

ЦЕНИ

Цени за Липосукция в Истанбул:

Цените са индивидуални, в зависимост от зоната, която желаете да оперирате. Препоръчваме да се свържете с нас за безплатна консултация по телефон или WhatsApp.

Телефон: +359879555551

WhatsApp: +359879555551

Email: info@vipesthetica.com